Menu
Your Cart

Decoratiuni si Aranjamente Florale

Aranjament floral format din 3 trandafiri criogenati si flori uscate ivory si roz pastel. Se ofera in cutie ivory. Este un mod deosebit de a face un cadou, trandafirii criogenati fiind "vesnici" sau poate fi folosit drept element decorativ in casa. Dimensiuni aranjament: inaltime aranjament: 26 c..
174.00 Lei
Aranjament floral format din 3 trandafiri criogenati galbeni si flori uscate albastre si ivory. Este oferit in cutie de carton neagra. Aranjamentul e un mod deosebit de a face un cadou, trandafirii criogenati fiind "vesnici". La alegere, poate fi ambalat in cutie cu capac transparent. Dimensiuni..
145.00 Lei
Aranjament floral format din 7 trandafiri criogenati in doua nuante de 2 lila, 5 dintre ei au o nuanta mai intensa. Se ofera in cutie roz cu fundita. Este un mod deosebit de a face un cadou, trandafirii criogenati fiind "vesnici". Dimensiuni aranjament: inaltime aranjament: 15 cm; circumferinta b..
245.00 Lei
Aranjament floral format din 7 trandafiri criogenati, 6 lila si 1 galben. Se ofera in cutie roz cu fundita. Este un mod deosebit de a face un cadou, trandafirii criogenati fiind "vesnici". Dimensiuni aranjament: inaltime aranjament: 15 cm; circumferinta baza cutie: 10 cm;..
245.00 Lei
Aranjament din flori de bumbac artificiale, frunze uscate de eucalipt si fire de levantica. Poate fi un cadou special sau un element de decor pentru casa/birou. Dimensiuni aranjament: inaltime aranjament: 15 cm; circumferinta baza ghiveci: 7,5 cm;..
49.90 Lei 85.00 Lei
Aranjament delicat din flori de bumbac artificiale si accente din flori uscate ivory si roz. Se ofera in cutie roz cu fundita. Este un mod deosebit de a face un cadou, bumbacul si florile uscate fiind rezistente in timp. Poate fi personalizat cu o eticheta cu mesaj...
70.00 Lei
Aranjament floral format din 1 trandafir criogenat roz prafuit si flori uscate in culori delicate: ivory, roz, cu mici accente turcoaz si bordo. Este oferit in cutie de carton roz. Aranjamentul e un mod deosebit de a face un cadou, trandafirii criogenati fiind "vesnici". Dimensiuni aranjament: in..
97.00 Lei
Aranjament floral format din 1 trandafir criogenat alb si flori de camp uscate. Se ofera in cupola de sticla cu baza de lemn, neagra. Este un mod deosebit de a face un cadou, trandafirii criogenati fiind "vesnici" sau poate fi folosit drept element decorativ in casa...
95.00 Lei
Aranjament floral format din flori de lemn (florile ivory) si alte flori uscate. Poate fi un cadou special sau un element de decor pentru casa/birou...
76.00 Lei
Aranjament floral format din flori de camp uscate si frunza palmier vopsita roz, in cupola sticla cu baza lemn natur. Dimensiuni cupola: 10 x 17,5 cm..
79.90 Lei
Aranjament floral format din 1 trandafir criogenat lila, levantica, spice de grau si alte flori uscate. Se ofera in cutie lila. Este un mod deosebit de a face un cadou, trandafirii criogenati fiind "vesnici" sau poate fi folosit drept element decorativ in casa...
95.00 Lei
Aranjament floral format din 1 trandafir criogenat si flori uscate ivory si roz pastel. Se ofera in cutie alba. Este un mod deosebit de a face un cadou, trandafirii criogenati fiind "vesnici" sau poate fi folosit drept element decorativ in casa. Dimensiuni aranjament: inaltime aranjament: 17 cm; ..
99.00 Lei
Decoratiune bicicleta cu cadru metalic, cos de lemn si aranjament floral format din flori naturale uscate. Include bibelou ceramica si material textil. Este un cadou inedit care va inviora spatiul in care este asezat, bucurand privirile tuturor...
85.00 Lei
Decoratiune bicicleta cu aranjament floral format din 3 trandafiri criogenati lila, frunze de eucalipt si licheni mov. Este un mod deosebit de a face un cadou, trandafirii criogenati rezistand pana la 25 ani...
105.00 Lei
Cutiuta turcoaz cu frunze de eucalipt si 1 trandafir criogenat galben. Este un mod deosebit de a face un cadou, trandafirii criogenati fiind "vesnici". Dimensiuni aranjament: inaltime aranjament: 17 cm; circumferinta baza cutie: 10 cm;..
82.00 Lei
Aranjament floral in remorca alba de lemn, 100% natural ce contine trandafiri criogenati si flori uscate: - 1 x trandafir mare mov criogenat - frunzulite criogenate de trandafir - 10 x trandafiri baby mov si albi criogenati - Flori de bumbac - Alte plante naturale, uscate Dimensiune: 15 cm ..
160.60 Lei
Aranjament floral in vaza metalica alba, 100% natural ce contine trandafiri criogenati si flori uscate: - 5 x trandafiri mari roz pudra criogenati - crengute de eucalipt - 3 x flori bumbac - plante naturale, uscate Dimensiune (cu flori incluse): 30 cm inaltime, 23 cm latime..
238.50 Lei
Aranjament floral multicolor realizat pe comanda, din flori artificiale. Bicicleta / suportul pentru aranjament nu este inclus in pret. La solicitarea clientului se pot face aranjamente in orice combinatie de culori.  ..
200.00 Lei
Aranjament floral multicolor realizat pe comanda, din flori artificiale. Suportul pentru aranjament nu este inclus in pret. La solicitarea clientului se pot face aranjamente in orice combinatie de culori.  ..
170.00 Lei
Aranjament floral in remorca alba de lemn, 100% natural, ce contine trandafiri criogenati si flori uscate: - 1 x trandafir mare alb criogenat - frunzulite criogenate - 10 x trandafiri baby rosii criogenati - 2 x Flori de bumbac - Alte plante naturale, uscate Dimensiune: 15 cm lungime ladit..
160.60 Lei
Aranjament floral in remorca alba de lemn, 100% natural, ce contine trandafiri criogenati si flori uscate: - 2 x trandafir mare mov criogenat - frunzulite criogenate - 5 x trandafiri baby mov si albi criogenati - 2 x Flori de bumbac - Alte plante naturale, uscate Dimensiune: 15 cm lungime ..
160.60 Lei
Afişare 1 - 21 din 56 (3 pagini)