Menu
Your Cart

Decoratiuni si Aranjamente Florale

Aranjament floral format din flori de lemn (florile ivory) si alte flori uscate. Poate fi un cadou special sau un element de decor pentru casa/birou...
76.00 Lei
Aranjament floral format din flori de camp uscate si frunza palmier vopsita roz, in cupola sticla cu baza lemn natur. Dimensiuni cupola: 10 x 17,5 cm..
79.90 Lei
Aranjament Flori Naturale Uscate si Criogenate - Inima este realizat avand ca baza un vas din ceramica sub forma de inimioara. Contine flori naturale uscate si 2 trandafiri criogenati mici si unul mare. Dimensiuni: 25 x 12 x 11 cm..
135.00 Lei
Aranjament floral format din 1 trandafir criogenat lila, levantica, spice de grau si alte flori uscate. Se ofera in cutie lila. Este un mod deosebit de a face un cadou, trandafirii criogenati fiind "vesnici" sau poate fi folosit drept element decorativ in casa...
95.00 Lei
Aranjament floral format din flori de camp uscate si trandafir criogenat alb, in cupola sticla cu baza lemn natur. Dimensiuni cupola: 10 x 17,5 cm..
79.90 Lei
Aranjament floral format din 1 trandafir criogenat si flori uscate ivory si roz pastel. Se ofera in cutie alba. Este un mod deosebit de a face un cadou, trandafirii criogenati fiind "vesnici" sau poate fi folosit drept element decorativ in casa. Dimensiuni aranjament: inaltime aranjament: 17 cm; ..
99.00 Lei
Aranjament floral format din 3 trandafir criogenati si flori uscate ivory si roz pastel. Se ofera in cutie crem cu bordura aurie. Este un mod deosebit de a face un cadou, trandafirii criogenati fiind "vesnici" sau poate fi folosit drept element decorativ in casa. Dimensiuni aranjament: inaltime a..
149.00 Lei 174.00 Lei
Balon folie 62 cm sub forma de cifra rose gold. Un nou model de balon folie inedit care te va ajuta sa-ti faci evenimentul mai frumos.Pretul este valabil pentru un balon neumflat. Acesta se poate umfla cu aer sau heliu Impresioneaza-ti invitatii cu Baloane Cifre Rose Gold. Fie ca le folosesti ..
15.00 Lei
Decoratiune bicicleta cu cadru metalic, cos de lemn si aranjament floral format din flori naturale uscate. Include bibelou ceramica si material textil. Este un cadou inedit care va inviora spatiul in care este asezat, bucurand privirile tuturor...
85.00 Lei
Decoratiune bicicleta cu aranjament floral format din 3 trandafiri criogenati lila, frunze de eucalipt si licheni mov. Este un mod deosebit de a face un cadou, trandafirii criogenati rezistand pana la 25 ani...
105.00 Lei
Cos format din Flori Uscate si un Trandafir Criogenat Albastru. Dimensiuni cos: 18 x 17 cm...
95.00 Lei
Cutiuta turcoaz cu frunze de eucalipt si 1 trandafir criogenat galben. Este un mod deosebit de a face un cadou, trandafirii criogenati fiind "vesnici". Dimensiuni aranjament: inaltime aranjament: 17 cm; circumferinta baza cutie: 10 cm;..
82.00 Lei
Aranjament floral in remorca alba de lemn, 100% natural, ce contine trandafiri criogenati si flori uscate: - 1 x trandafir mare alb criogenat - frunzulite criogenate - 10 x trandafiri baby rosii criogenati - 2 x Flori de bumbac - Alte plante naturale, uscate Dimensiune: 15 cm lungime ladit..
160.60 Lei
Aranjament floral in remorca alba de lemn, 100% natural, ce contine trandafiri criogenati si flori uscate: - 2 x trandafir mare mov criogenat - frunzulite criogenate - 5 x trandafiri baby mov si albi criogenati - 2 x Flori de bumbac - Alte plante naturale, uscate Dimensiune: 15 cm lungime ..
160.60 Lei
Balon micro folie 18 cm sub forma de litere LOVE individuale. Un nou model de balon folie inedit care te va ajuta sa-ti faci evenimentul mai frumos.Pretul este valabil pentru un balon neumflat. Acesta se poate umfla cu aer sau heliu (contra cost)Baloanele au un sistem de autos..
27.00 Lei
Bicicleta mare cu un cos rotund. Se poate folosi ca element decorativ pentru nunti/evenimente.NOTA Buchetelul de flori are rol de prezentare si NU este inclus in pret.Dimensiuni: 24 x 13 x 17 cmDiametru cos: 11 cm, Inaltime cos: 8 cm..
35.00 Lei
Bicicleta medie cu cos. Se poate folosi ca element decorativ pentru nunti/evenimente.NOTA Buchetelul de flori are rol de prezentare si NU este inclus in pret...
25.00 Lei
Cifre de lemn albe. Dimensiune: 20 cmNOTA: Pretul afisat este pentru o cifra de la 0 la 9! Daca doriti numere formate din 2 cifre, pretul este de 26 lei (2 cifre x 13 lei) ..
13.00 Lei
Aranjament floral in cos de lemn cu agatatoare, 100% natural ce contine plante / flori uscate si criogenate: - trandafir criogenat - frunzulite de eucalipt criogentate - Cos din lemn alb cu agatatoare - Flori de bumbac - Alte plante naturale, uscate Dimensiune: 19 cm latime, 22 cm inaltime..
136.70 Lei
Cos pentru curciulite imbracat in satin alb si decorat cu panglica bleu turcoaz si steluta de mare si scoici.Dimensiuni: 8 cm inaltime baza, 12 cm diametru, 24 cm inaltime totala. ..
29.99 Lei
Litere de lemn albe MR and MRSDecoratiune pentru nunta cu mesajul Mr and Mrs cu suport de sustinere, confectionata din plastic decupat laser.Dimensiune:40 x 14.5 cm ..
49.90 Lei
Afişare 1 - 21 din 49 (3 pagini)