Menu
Your Cart

Alte accesorii nunta

Articolul Cutiuta Verighete Inimioara disponibil pe invitatiispeciale.ro, are pretul de doar 79.90 RON. Iti stam la dispozitie pentru informatii suplimentare pe chat, e-mail comenzi@invitatiispeciale.ro sau la numerele de telefon afisate.  Cutiuta pentru verighete cu decupaj laser, sub forma d..
79.90 Lei
Articolul Cutiuta Verighete Mr and Mrs disponibil pe invitatiispeciale.ro, are pretul de doar 79.90 RON. Iti stam la dispozitie pentru informatii suplimentare pe chat, e-mail comenzi@invitatiispeciale.ro sau la numerele de telefon afisate. Cutiuta pentru verighete cu decupaj laser, inscriptionata ..
79.90 Lei
Caiet de amintiri invelit in saten si organza, accesorizat cu o brosa metalica.Se utilizeaza pentru a-si scrie invitatii urarile, impresiile legate de eveniment. ..
60.00 Lei
Caiet de amintiri invelit in saten si organza, accesorizat cu strasuri si o brosa metalica argintie, cu perlute.Se utilizeaza pentru a-si scrie invitatii urarile, impresiile legate de eveniment. ..
60.00 Lei
Caiet de amintiri invelit in saten si organza, accesorizat cu strasuri si o brosa metalica argintie sub forma de fundita.Se utilizeaza pentru a-si scrie invitatii urarile, impresiile legate de eveniment. ..
60.00 Lei
Servetele pentru nunta / cununie, cu miri. Pachetul include 20 de șervețele albe cu două straturi, de 33x33 cm. Tipărite cu cerneluri non-toxice, solubile în apă...
9.99 Lei
Set Numere masa elegante pentru evenimente precum nunta / botez, din plastic decupat laser.Dimensiune nr masa 30 x 19.5 cm.Pretul de 310 lei include un set de numere de la 1 la 20.Nota! Nr masa se livreaza neasamblate, pentru protectie in transport...
310.00 Lei
Umerase de lemn pentru sedinta foto din ziua nuntii, cu cuvintele Mire si Mireasa...
120.00 Lei
Carte de oaspeti cu tematica marina, cu 60 file, decorata cu scoici, perle si stelute de mare si cu spatiu pentru atasarea fotografiei mirilor.Se utilizeaza la finalul nuntii, pentru consemnarea impresiilor invitatilor despre evenimentul special la care au luat parte.  Dimensi..
103.00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)