Menu
Your Cart

Trusouri Botez

Trusouri pentru fetite si baietei, modele superbe cu teme de poveste.
Iata ce vei gasi: trusou print, trusou printesa, trusou mickey, trusou minnie, trusou bebelus, trusou crem
Cos cadou botez lumanare si trusou, Ursuleti, decor Ivoire, Denikos® 635 DESCRIERE Set special creat pentru ceremonia de botez. Setul este alcatuit din trusou complet ambalat intr-un cos elegant si o lumanare decorata cu tul ivoire, dantela si fundite asortate si doi ursuleti simpatici. Setul cont..
318.00 Lei
Cos cadou botez lumanare si trusou, Ursuleti, decor Roz, Denikos® 636 DESCRIERE Set special creat pentru ceremonia de botez. Setul este alcatuit din trusou complet ambalat intr-un cos elegant si o lumanare decorata cu tul roz, dantela si fundite asortate si doi ursuleti simpatici. Setul contine 13..
318.00 Lei
Cos cadou botez trusou si lumanare, decor rustic, fundite tricolor, Denikos® 669 DESCRIERE Set special creat pentru ceremonia de botez. Setul este alcatuit din trusou complet ambalat intr-un cos decorat tradional cu fundite tricolor si o lumanare asortata decorata cu spice si elemente rustice. Se..
318.00 Lei
Cos cadou botez trusou si lumanare, Ursuleti, decor Albastru, Denikos® 634 DESCRIERE Set special creat pentru ceremonia de botez. Setul este alcatuit din trusou complet ambalat intr-un cos elegant si o lumanare decorata cu tul albastru, dantela si fundite asortate si un iepuras dragalas. Setul co..
318.00 Lei
Cos cadou botez trusou si lumanare, Iepuras, decor Bleumarin, Denikos® 660 DESCRIERE Set special creat pentru ceremonia de botez. Setul este alcatuit din trusou complet ambalat intr-un cos elegant si o lumanare decorata cu tul, dantela si fundite asortate si un iepuras dragalas. Setul contine 13 ..
318.00 Lei
Cos cadou botez trusou si lumanare, Iepuras, decor Ivoire, Denikos® 661 DESCRIERE Set special creat pentru ceremonia de botez. Setul este alcatuit din trusou complet ambalat intr-un cos elegant si o lumanare decorata cu tul, dantela si fundite asortate si un iepuras dragalas. Setul contine 13 pie..
318.00 Lei
Cos cadou botez trusou si lumanare, Iepuras, decor Rosu, Denikos® 662 DESCRIERE Set special creat pentru ceremonia de botez. Setul este alcatuit din trusou complet ambalat intr-un cos elegant si o lumanare decorata cu tul, dantela si fundite asortate si un iepuras dragalas. Setul contine 13 piese..
318.00 Lei
Cos cadou botez trusou si lumanare, Iepuras, decor Roz pudra, Denikos® 664 DESCRIERE Set special creat pentru ceremonia de botez. Setul este alcatuit din trusou complet ambalat intr-un cos elegant si o lumanare decorata cu tul roz pudra, dantela si fundite asortate si un iepuras dragalas. Setul c..
318.00 Lei
Cos cadou botez trusou si lumanare, Iepuras, decor Roz, Denikos® 663 DESCRIERE Set special creat pentru ceremonia de botez. Setul este alcatuit din trusou complet ambalat intr-un cos elegant si o lumanare decorata cu tul roz, dantela si fundite asortate si un iepuras dragalas. Setul contine 13 pi..
318.00 Lei
Cos cadou botez trusou si lumanare, tarancuta, decor traditional, Denikos┬« 666 DESCRIERE Set special creat pentru ceremonia de botez. Setul este alcatuit din trusou complet ambalat intr-un cos decorat tradional cu o funda speciala si o lumanare tarancuta, asortata. Setul contine 13 piese:  - cos ..
318.00 Lei
Cos cadou botez trusou si lumanare, taranel, decor traditional, Denikos┬« 665 DESCRIERE Set special creat pentru ceremonia de botez. Setul este alcatuit din trusou complet ambalat intr-un cos decorat tradional cu o funda speciala si o lumanare cu taranel asortata. Setul contine 13 piese:  - cos ca..
318.00 Lei
Cos cadou botez trusou si lumanare, Ursuleti, decor Corai, Denikos® 628 DESCRIERE Set special creat pentru ceremonia de botez. Setul este alcatuit din trusou complet ambalat intr-un cos elegant si o lumanare decorata cu tul alb, diafan, dantela si fundite asortate si doi ursuleti simpatici. Setul ..
318.00 Lei
Cos cadou botez trusou si lumanare, Ursuleti, decor Ivoire, Denikos® 629 DESCRIERE Set special creat pentru ceremonia de botez. Setul este alcatuit din trusou complet ambalat intr-un cos elegant si o lumanare decorata cu tul crem, diafan, dantela si fundite asortate si doi ursuleti simpatici. Setu..
318.00 Lei
Cos cadou botez trusou si lumanare, Ursuleti, decor Lila, Denikos® 631 DESCRIERE Set special creat pentru ceremonia de botez. Setul este alcatuit din trusou complet ambalat intr-un cos elegant si o lumanare decorata cu tul alb, diafan, dantela si fundite asortate si doi ursuleti simpatici. Setul c..
318.00 Lei
Cos cadou botez trusou si lumanare, Ursuleti, decor Rosu, Denikos® 632 DESCRIERE Set special creat pentru ceremonia de botez. Setul este alcatuit din trusou complet ambalat intr-un cos elegant si o lumanare decorata cu tul rosu, dantela si fundite asortate si doi ursuleti simpatici. Setul contine ..
318.00 Lei
Cos cadou botez trusou si lumanare, Ursuleti, decor Roz buline, Denikos® 633 DESCRIERE Set special creat pentru ceremonia de botez. Setul este alcatuit din trusou complet ambalat intr-un cos elegant si o lumanare decorata cu tul roz, dantela si fundite asortate si doi ursuleti simpatici. Setul con..
318.00 Lei
Cos cadou botez trusou si lumanare, Ursuleti, decor Roz Pudra, Denikos® 630 DESCRIERE Set special creat pentru ceremonia de botez. Setul este alcatuit din trusou complet ambalat intr-un cos elegant si o lumanare decorata cu tul dusty rose, dantela si fundite asortate si doi ursuleti simpatici. Set..
318.00 Lei
Cos cadou botez trusou si lumanare, Ursuleti, decor Turcoaz, Denikos® 634 DESCRIERE Set special creat pentru ceremonia de botez. Setul este alcatuit din trusou complet ambalat intr-un cos elegant si o lumanare decorata cu tul turcoaz, dantela si fundite asortate si doi ursuleti simpatici. Setul co..
318.00 Lei
Cos cadou elegant, trusou botez, Ursulet, decor Verde, 12 piese, Denikos┬« 649 DESCRIERE Cosul contine un trusou complet pentru ceremonia de botez de la biserica si cateva mici atentii pentru bebelus. Setul contine 12 piese:  - cos cadou decorat; - jucarie plus ursulet dragalas. - prosop cu gluga..
219.00 Lei
Cos cadou trusou botez, Iepuras, decor Albastru, 12 piese, Denikos┬« 650 DESCRIERE Cosul contine un trusou complet pentru ceremonia de botez de la biserica si cateva mici atentii pentru bebelus. Setul contine 12 piese:  - cos cadou decorat; - jucarie plus iepuras pufos. - prosop cu gluga pentru b..
219.00 Lei
Cos cadou trusou botez, Iepuras, decor Bleumarin, 12 piese, Denikos┬« 651 DESCRIERE Cosul contine un trusou complet pentru ceremonia de botez de la biserica si cateva mici atentii pentru bebelus. Setul contine 12 piese:  - cos cadou decorat; - jucarie plus iepuras pufos. - prosop cu gluga pentru ..
219.00 Lei
Afişare 1 - 21 din 401 (20 pagini)